Опубликовано 19.11.2021 - 15:01 пользователем Editor
Осы жұмыста біз сапаны басқарудағы уақыт кезеңдері мен жойқын инновацияларды анықтау үшін сапа тарихын қарастырамыз. Біз сапаны басқарудың үстем үш жүйесін қарастырамыз және сапаны басқарудың болашағын болжауға тырысамыз.
Опубликовано 14.10.2021 - 18:50 пользователем азбука.kz
Жаңа экономикалық жағдайларда міндетті талаптары бар стандарттар тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігіне мемлекеттік әсер етудің негізгі тетіктерінің бірі болды. Өткізу нарығы үшін күресте маңызды құрал бола отырып, бұл өнімнің бәсекеге қабілеттілігін қамтамасыз етеді, өйткені әр кәсіпорынның өміршеңдігі мен танымалдығы өнімнің сапасы мен сату көлеміне байланысты.