Девятый международный творческий конкурс «Зимние забавы» для детей, педагогов и воспитателей Казахстана, стран ближнего и дальнего зарубежья

 

Маханбет Әсел Нұрболатқызы

Международный творческий конкурс «Новогоднее настроение — 2025» для детей, педагогов и воспитателей Казахстана, стран ближнего и дальнего зарубежья

 

Өсімдік шикізатынан алынған биоқоспаны қолданып жартылай фабрикат технологиясын жасау

Аталған мақалада жартылай фабрикат құрамын байыту үдерісі көрсетілген. Қолданылатын қоспа және оның тиімді мөлшерлемесі негізделген. Өнім құрамын байыту кезінде тағамдық және энергетикалық, витаминді құрамы келтірілген. Функционалды-технологиялық және органолептикалық көрсеткіштері анықталған. Функционалды бағытта өнім технологиясы жасалған.

Подписка на RSS - Маханбет Әсел Нұрболатқызы